INHOUD Dicht Op De Huid #2 • Tafeltje voor 1

Hoewel wij nog aan het nagenieten zijn van de allereerste editie van Dicht Op De Huid, maken we ons ook al weer op voor de tweede editie op woensdag 20 november!

Een avond samengesteld door Marjon Moed, over single zijn. Moed is al bijna haar hele leven lang vrijgezel en al jaren krijgt zij de vraag: jij bent toch zo leuk? Waarom ben je nog singel? De vraag bleef, de relatie kwam nooit, de frustratie over de vraag wel. Moed zoekt. Niet naar de liefde, maar naar wat het betekend om vrijgezel te zijn in een wereld waarin koppels (nu nog) de norm zijn. Naar aanleiding van haar 4-delige documentaire webserie ‘Single’ gaat Moed in haar voorstelling STATUS verder in op ‘het single zijn’.

Voor één keer openen de deuren van de theaterzaal deze avond voor eetgelegenheid “tafeltje voor 1”.  Zoals de titel al doet vermoeden, is de avond inclusief (vegetarische) maaltijd. Voor een ticket betaal je €24,- waarbij je een totale beleving krijgt. De avond begint om 19.00 uur en zal tot ongeveer 21.00 uur duren. Daarna ben je van harte welkom om na te praten  of gewoon een drankje te komen drinken in ons café. Belangrijk om te weten: deze avond is ook geschikt voor NIET-singles.

UITVERKOCHT
Alle tafeltjes in ons pop-up restaurant zijn gereserveerd, wat betekent dat we uitverkocht zijn! Heb jij geen tafeltje weten te bemachtigen maar had je er wel graag bij willen zijn? Vul dan in dit formulier je mailadres in, dan houden we je op de hoogte!

Dicht Op De Huid
In Dicht Op de Huid tonen onze Huismakers hun nieuwste voorstelling en nodigen ze gasten uit om dieper op de thema’s van hun werk in te gaan. Spannende avonden waarop je een voorstelling kan zien én met de maker en de andere bezoekers in gesprek gaat over boeiende onderwerpen: dat is Dicht Op De Huid.

 

REAGEER