Standplaats serveert

Standplaats serveert – vr 21  juni 2019

Op vrijdag 21 juni aanstaande nodigen Genevieve Murphy (performer-componist), Jan Fedinger (lichtontwerper) en DIEHELEDING (hiphop-theatercollectief) jou namens Standplaats Utrecht uit om aan te schuiven voor Standplaats serveert, een programma op Fort Blauwkapel vol presentaties met beeldende kunst, muziek, theater én een heerlijke maaltijd.

Denk aan zachte matrassen, flikkerende kaarsen en een dreunende bassline. Reis mee in de live-set met synthesizer en licht en verken de ruimtelijkheid van klank.

Standplaats Utrecht is een plek in de stad Utrecht waar podiumkunstenaars ruimte hebben werk te ontwikkelen. Zes maanden geleden begonnen Genevieve Murphy, Jan Fedinger en DIEHELEDING op deze plek. Op 21 juni gooien ze de deuren voor het eerst voor publiek open en laten ze je zien waar ze aan werken. Kom kijken, luisteren, eten en ervaren. Een mooie kans om nieuw werk te ontdekken en elkaar te ontmoeten.

Bestel je ticket  à €15 inclusief maaltijd!

Vrijdag 21 juni 18:00u Tickets (incl. maaltijd) >>> klik hier

Vanaf 18:00u wordt er gegeten, daarna kan je kiezen waar je zin in hebt. Flikkerende kaarsen en een dreunende bassline? Een drankje in de zon? Een reis in het verkennen van de ruimtelijkheid van klank? Stel je eigen mix samen!

Locatie: Fort Blauwkapel, het hoofdkwartier van Standplaats Utrecht.
Bekijk hier onze nieuwe website: www.standplaats-utrecht.nl, een nieuwe plek voor talentontwikkeling van podiumkunstenaars.